Nyt om test og sikkerhed

 

13. april 2022

Efter nogle dage med sporarbejde genoptages letbanens kørsler i løbet af påsken. Læs mere.


20. marts 2022

Letbanens testforløb er for alvor på vej ind i den afsluttende fase. Læs mere.


23. december 2021

Letbanens entreprenør, COMSA, har kort før jul præsenteret en opdateret tidsplan for færdiggørelse af projektets anlægsarbejde og testforløb frem mod endelig driftsstart med passagerer. Læs mere.


1. december 2021

Årsag til forsinkelsen er, at entreprenøren endnu ikke har opnået endelig godkendelse til at strømsætte hele strækningen. Læs mere.

 

22. november 2021

Letbanen kørte test til Tarup Center for første gang mandag 22. november. Toget blev trukket ud til Idrætsparken, hvorfra det kørte med egen strøm til den nordlige endestation. Læs mere.

 

28. august 2021

Lørdag aften og natten til søndag 28. - 29. august blev der for første gang kørt test igennem Odense centrum og hele vejen ud til Bolbro Station på Middelfartvej. Læs mere.

 

7. juli 2021

Tirsdag 6. juli begyndte testkørslen ind til cirka midten af Nyborgvej. Der vil i de kommende uger blive kørt test og træningskørsel på strækningen fra kontrol- og vedligeholdelsescentret og til Nyborgvej. Læs mere.

 

15. marts 2021

Odense Letbane har uddelt brunsviger til tre skoleklasser for deres flotte letbanetegninger. Dem har de sendt ind i forbindelse med en tegnekonkurrence, der sætter fokus på letbanesikkerhed for skolebørn. Læs mere.

 

12. februar 2021

Letbanen er blevet testkørt på strækningen fra drift- og vedligeholdelsescentret til IKEA station. Det var det såkaldte 'line check' der blev gennemført. Læs mere.

 

 

Første testkørsel 1.jpg